Well Cooked Poultry Safe Despite Bird Flu Fears
TEL AVIV, ISRAEL - FEBRUARY 17: An employee serves a portion of Kentucky Fried Chicken and chips at the international chain's local franchise February 17, 2006 in Tel Aviv, Israel. Officials are trying to reassure consumers that it is safe to eat well cooked poultry following the discovery of the deadly H5N1 strain of bird flu in swans in Europe. According to the Times newspaper of London, viruses are reportedly destroyed by cooking for at least one minute at 75C (167F) or higher. (Photo by David Silverman/Getty Images)
COMPRAR UMA LICENÇA
Como posso usar esta imagem?
R$ 3.000,00
BRL
DETALHES
Restrições:
Contate o escritório local para todos os usos comerciais ou promocionais.
Crédito:
ID Editorial:
56870042
Coleção:
Getty Images News
Data da criação:
17 de fevereiro de 2006
Data do upload:
Tipo de licença:
Info sobre autorização:
Sem autorização Mais informações
Fonte:
Getty Images Europe
Nome do objeto:
56852565DS004_poultry
Tamanho máximo do arquivo:
3000 x 2083 px (25,40 x 17,64 cm) - 300 dpi - 1 MB
- Kentucky Fried Chicken,
- Frango,
- Ave doméstica,
- Comida,
- Comunidade,
- Corpo inteiro,
- Corrente,
- Epidemia,
- Esporte,
- Estilo de vida saudável,
- Frango Frito,
- Franquia,
- Israel,
- Negócios Finanças e Indústria,
- Parte de,
- Países do Golfo,
- Pássaro,
- Refeições,
- Resfriado e Gripe,
- Saúde e Medicina,
- Tel Avive,
- Trabalhar,
- Vírus,
- Vírus da Gripe Aviária,