Houston Chronicle
7/13/04-Temaki-zushi, or handrolls are made by Chef Dae J. Hwang from the Watermark Bar & Lounge at The Woodlands Resort & Conference center. Photo by Steve Campbell. HOUCHRON CAPTION (07/28/2004): Step 3 Juilenned, peeled cucumbers and carrots are added for textural and visual contrasts. Other sushi-friendly ingredients include shredded daikon radish, sliced avocado or even thin celery sticks. Strips of smoked salmon may be complemented with strips of cream cheese. Sticks of firm tofu are another option. Toasted sesame seeds can be added at this step. Hwang likes to add the novel fresh taste of parsley to his hand rolls. (Photo by Steve Campbell/Houston Chronicle via Getty Images)

COMPRAR UMA LICENÇA
Como posso usar esta imagem?
R$ 1.900,00
BRL
Getty ImagesHouston Chronicle, Foto jornalística
Houston Chronicle Obtenha fotos jornalísticas preminum de alta resolução em Getty ImagesProduct #:1536396562

R$3.000R$900
Getty Images
In stockDETALHES
Restrições:
Contate o escritório local para todos os usos comerciais ou promocionais.
Crédito:
ID Editorial:
1536396562
Coleção:
Hearst Newspapers
Data da criação:
28 de julho de 2004
Data do upload:
Tipo de licen ça:
Info sobre autorização:
Sem autorização Mais informações
Fonte:
Hearst Newspapers
Nome do objeto:
FoodCover_SC
Tamanho máximo do arquivo:
2000 x 1312 px (16,93 x 11,11 cm) - 300 dpi - 1 MB